Feestje?
Lazy BBQ!

De mannen van lazy bbq

Jort & Martijn 

Wij zijn twee jonge ondernemers die houden van gezelligheid, BBQ en bier! Naar aanleiding van een gezamenlijke passie voor Kamado BBQ en de Low & Slow bereiding van producten is het idee ontstaan om enkele van onze specialiteiten op de markt te brengen.

Jort
In ’85 geboren te Deventer, sinds 2018 woonachtig in
Sint-Michielsgestel. Ik ben getrouwd en heb twee dochters. De Brabantse gezelligheid, daar hou ik van! Een BBQ past daar dan ook goed bij. Op mijn Big Green Egg bereid ik graag uiteenlopende gerechten. Koud roken of grillen; als het maar lekker is!

Martijn
In ’85 geboren te Rosmalen, woonachtig in Sint-Michielsgestel. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. Ik ben geen receptenman maar meer iemand die op gevoel bakt/kookt. Ben begonnen op een Weber maar ik merkte dat dit niet helemaal mijn bbq was. Daarna ben ik doorgestroomd naar een Chinese kamado om wat ervaring mee op te doen, om zo uiteindelijk bij de Bastard Large uit te komen. Hier sta ik met een grote glimlach achter.

about our

Foodtruck

Binnenkort vind je hier het verhaal over de opbouw van onze Foodtruck. 

Nadat we aan het pionieren zijn geweest om onze favoriete BBQ recepten aan de man te brengen hebben we de stoute schoenen aangetrokken en zijn we over gegaan tot het bouwen van een foodtruck.

BBQ’en is nog

nooit zo makkelijk geweest!

Lazy bbq

Een unieke BBQ ervaring op jouw feest(je)! Voor groepen van circa 10 tot 80 personen, bereiden wij vanuit onze Foodtruck de lekkerste gerechten. Jij regelt een locatie waar we kunnen staan, en wij ontzorgen je bij de rest.

Eén en al gezelligheid bij onze foodtruck met staantafels en prikkabelverlichting. Welke gerecht kies jij? Ga je voor pulled pork en burgers van de BBQ?

Benieuwd naar ons volledige assortiment? Neem gerust contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Reviews

Zij kozen voor Lazy BBQ

Lazy BBQ is echt een aanrader
wanneer u een feestje heeft gepland. De mannen van Lazy BBQ grillen met passie en het vlees smaakt heerlijk! Een toegevoegde waarde voor ieder feestje.

Komt hier binnenkort jouw review?