Logo - Foodtruck Den Bosch

Feestje?
Lazy BBQ!

Keuzemogelijkheden

Pick your favorite

We bieden diverse menu’s aan. Echter in verband met de capaciteit van onze Green Egg XL, allen hierdoor in overleg. Wensen buiten ons aanbod? Neem contact op, alles is mogelijk!

Voor bij de borrel

  • Mini broodjes pulled pork
  • Mini broodjes hamburger
  • Kipsaté
  • Gevulde jalapeño peper

Vanaf €25,-

 

Basic 

  • Broodje pulled pork
  • Broodje hamburger
  • Kipsaté
  • Rundvleessalade

Vanaf €27,50

 

Your choice (uitgebreide barbecue)

  • Broodje pulled pork
  • Broodje hamburger
  • Kip-saté
  • Rundvleessalade
  • Garnalen
  • Gevulde jalapeño peper
  • Quinoa salade

5 gerechten naar keuze vanaf €35,-

Exclusive 
In overleg, denk aan:

  • Flamkuchen (tot 15 personen)
  • Tomahawk
  • Ribeye
  • Koud gerookte zalm 

Prijs op maat

 

Tot 10 KM rekenen wij geen voorrijkosten. Vanaf 10 tot 50 KM betaal je 50 euro vanaf 50 KM rekenen wij 100 euro voorrijkosten.

beschikbaar op

Op afspraak

Groepsgrootte

Momenteel grillen wij voor groepen tot ongeveer 80 personen. 

organisatie

Wij regelen het eten, u de drankjes! 

Op- en afbouw

beide 2 uur

Onze specialiteit: Pulled pork

Onze Pulled Pork is Procureur van het varken die wij rechtstreeks afnemen bij het slachthuis. Deze wordt voorzien van een Rub die minimaal 16 uur de tijd krijgt om in te trekken. Vervolgens gaat het de Kamado BBQ in voor enkele uren tot we een kerntemperatuur van 42°C bereiken. Dit is het moment om de Procureur te injecteren met een ambachtelijk bereidt mengsel zodat het vlees nog malser wordt en meer smaak krijgt. Daarna is het afwachten tot de Procureur net iets boven de 70 °C komt, we zijn dan vaak al 6 uur onderweg!

Dit is het moment dat we het vlees inpakken, de Procureur wordt omwikkeld met aluminiumfolie. Door het inpakken zorgen we ervoor dat het vlees na circa 3 uur de 93 °C heeft bereikt dus klaar is om te Pullen! Na het Pullen voegen we onze zelfgemaakte BBQ-saus toe en laten het product afkoelen. De Pulled Pork wordt vervolgens direct gevacumeerd en ingevroren. 

Wij zullen je volledig ontzorgen!

Diverse mogelijkheden

Laat je verrassen door onze home made quinoa salade met gegrilde groenten. Uiteraard zijn er ook andere salades mogelijk maar deze wil je niet missen.

Vis

Over het algemeen word er veelal gevraagd naar onze garnalen. Mochten er andere wensen zijn? Denk hierbij aan zalm of witvis en dergelijke, alles is mogelijk. Neem contact op!

Kip-saté

De kip wordt een dag van te voren gemarineerd en op smaak gebracht om vervolgens een nacht te laten rusten. Op locatie wordt de kip geregen en is dan klaar voor de BBQ.

Burgers

De burgers maken we van runder- en een klein beetje varkensgehakt om de burgers lekker mals te maken. Er worden diverse verse kruiden gebruikt om de burgers op smaak te brengen. Maar dit valt onder het geheim van de chef!

Jalapeño poppers

De vulling van de Jalapeño poppers wordt gemaakt met gekruid gehakt & kaas. Hierna word deze omwikkeld met spek, waarna de peper voor 20 minuten op de BBQ word gelegd. Waardoor ze het scherpe randje verliezen.