Feestje?
Lazy BBQ!

Keuzemogelijkheden

Pick your favorite

We bieden diverse menu’s aan. Wensen buiten ons aanbod? Neem contact op, alles is mogelijk!

Basic (vanaf 50 personen) 

  • Broodje pulled pork
  • Broodje hamburger
  • Kipsaté
  • Rundvleessalade

4 gerechten
€27,50

 

Your choice (uitgebreide barbecue)

  • Broodje pulled pork
  • Broodje hamburger
  • Kip-saté
  • Rundvleessalade
  • Broodje BBQ worst
  • Chili Garnalen met guacamole dip
  • Quinoa salade
  • Broodje Ribeye 
  • Gevulde jalapeño peper

4 gerechten naar keuze vanaf €35,-

Your choice Little
(MEEST GEKOZEN ARRANGEMENT)
Kleinere porties waardoor je al de gekozen gerechten kan proeven.

  • Broodje pulled pork
  • Kip-saté
  • Rundvleessalade
  • Chili Garnalen met guacamole dip
  • Quinoa salade
  • Broodje Ribeye
  • Gevulde jalapeño peper

5 gerechten naar keuze vanaf €35,-

Exclusive 
In overleg, denk aan:

  • Flammkuchen
  • Tomahawk
  • Koud gerookte zalm
  • Warm gerookte zalm op cederhout
  • Gevulde jalapeño peper
  • Broodje Rib-Eye 

Prijs op maat

 

Startup kosten €350: hierin zit de voorbereiding, op- en afbouw tijd, kolen etc.
Tot 10 KM rekenen wij geen voorrijkosten. Vanaf 10 tot 50 KM betaal je 50 euro vanaf 50 KM rekenen wij 100 euro voorrijkosten.

beschikbaar op

Op afspraak

Groepsgrootte

Momenteel grillen wij voor groepen tot ongeveer 80 personen. 

organisatie

Wij regelen het eten, u de drankjes! 

Op- en afbouw

beide 2 uur

Onze specialiteit: Pulled pork

Onze Pulled Pork is Procureur van het varken die wij rechtstreeks afnemen bij het slachthuis. Deze wordt voorzien van een Rub die minimaal 16 uur de tijd krijgt om in te trekken. Vervolgens gaat het de Kamado BBQ in voor enkele uren tot we een kerntemperatuur van 42°C bereiken. Dit is het moment om de Procureur te injecteren met een ambachtelijk bereidt mengsel zodat het vlees nog malser wordt en meer smaak krijgt. Daarna is het afwachten tot de Procureur net iets boven de 70 °C komt, we zijn dan vaak al 6 uur onderweg!

Dit is het moment dat we het vlees inpakken, de Procureur wordt omwikkeld met aluminiumfolie. Door het inpakken zorgen we ervoor dat het vlees na circa 3 uur de 93 °C heeft bereikt dus klaar is om te Pullen! Na het Pullen voegen we onze zelfgemaakte BBQ-saus toe en laten het product afkoelen. De Pulled Pork wordt vervolgens direct gevacumeerd en ingevroren. 

Wij zullen je volledig ontzorgen!

Diverse mogelijkheden

Laat je verrassen door onze home made quinoa salade met gegrilde groenten. Uiteraard zijn er ook andere salades mogelijk maar deze wil je niet missen.

Vis

Over het algemeen word er veelal gevraagd naar onze garnalen. Mochten er andere wensen zijn? Denk hierbij aan zalm of witvis en dergelijke, alles is mogelijk. Neem contact op!

Kip-saté

De kip wordt een dag van te voren gemarineerd om vervolgens een nacht in te laten trekken. Uiteraard maken we onze marinade zelf!

Burgers

De burgers worden gemaakt van speciaal geselecteerd rundvlees om de burgers lekker mals te maken. Er worden diverse kruiden toegevoegd om de burgers op smaak te brengen. Maar dit valt onder het geheim van de chef!

Jalapeño poppers

De vulling van de Jalapeño poppers wordt gemaakt met gekruid gehakt & kaas. Hierna word deze omwikkeld met spek, waarna de peper voor 20 minuten op de BBQ word gelegd.